Bazény Bestway

Porovnání nejdůležitějších parametrů

Tvar bazénu
kruhové 
kruhové 
obdélníkové 
kruhové 
kruhové 
obdélníkové 
kruhové 
Hloubka
110 
68 
110 
73 
108 
90 
110 
Materiál
TRITECH™ / ocel 
TRITECH™ / ocel 
TRITECH™ / ocel 
TRITECH™ 
ocel / Premium PVC 
TRITECH™ / ocel 
TRITECH™ / ocel 
Objem vody
19480 l
4678 l
8124 l
6665 l
17430 l
6478 l
10250 l
Provedení
nadzemní 
nadzemní 
nadzemní 
nadzemní 
nadzemní 
nadzemní 
nadzemní 
Schůdky
ano 
ne 
ano 
ano 
ano 
ano 
ano 
Filtrace
kartušová 
bez filtrace 
kartušová 
kartušová 
písková 
kartušová 
kartušová 

Bazény Bestway, to je osvědčená italská kvalita

Itálie je zemí plnou pláží a nerušené pohody, tady se prostě nikdy a v ničem nespěchá. Bazény značky Bestway nabídnou původní italskou preciznost ve spojení s perfektními materiály. Firma byla založena už v roce 1994, zabývá se doplňky určenými pro volný čas trávený v přírodě – ať už jde o sportovní lodě nebo nadzemní bazény a další vodní radovánky. Technologické centrum společnosti Bestway má přes tři stovky zaměstnanců, ať už je to v Šanghaji nebo USA, v nabídce je pak celkem více než tisíc různých produktů, které se každý rok inovují a doplňují.

Společnost Bestway má velký podíl na trhu nejen v ČR

Čluny, nafukovací míče, bazény a potápěčské brýle, vlastně vůbec vše, co se nějak týká vody. Přesně to najdete v širokém sortimentu firmy Bestway, která už pronikla nejen na tuzemský trh, ale je velmi známá vlastně po celém světě. Je vlastně třetím největším hráčem na světě v oblasti volnočasových produktů pro vodní sporty. Od roku 2001 má oficiální zastoupení ve Phoenixu, Petrohradu, Nice, Sydney nebo Sao Paulu a Hong Kongu, takže jde rozhodně o renomovanou společnost.

Má uzavřeno i strategické partnerství s firmami jako Mattel, Marvel, Barbie, Disney a Hot Wheels. Jak tedy asi správně tušíte, zabývá se i výrobou dětských hraček – a celkově své produkty prodává ve více než sedmdesáti zemích po celém světě, přičemž má čtyřicet různých servisních center. Takže původně italská, dnes ale spíš kosmopolitní společnost s aktivy rozesetými do celého světa. Bazény Bestway samozřejmě nejsou jen v základní verzi, na českém trhu najdete i kruhový laminátový bazén s průměrem pět metrů, který je vhodný pro rodinné radovánky. A určitě nejen ten, to je třeba jedním dechem dodat…

Pomohlo vám srovnání?
Hodnoceno 25 hlasy, průměrně 4.4 z 5